Σεμινάριο “Το κρέας στην εστίαση”

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 «Ε-Παίδευση» στη Μυτιλήνη, σε συνεργασία με τη sxolikreatos.gr πραγματοποιεί διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Το κρέας στην εστίαση».

Seminar: Το κρέας στην εστίαση
Ημ/νία Έναρξης Σεμιναρίου: 18 Απριλίου 2021
Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες (10:00 – 14:00)
Κόστος: 80€ (55€ για εγγραφές μέχρι 15/04, για σπουδαστές ΙΕΚ μαγειρικής και μάγειρες, για εγγραφές άνω των 3 ατόμων)

Πραγματοποιείται εξ’ αποστάσεως μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο απαιτείται προκαταβολή του ποσού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες, μάγειρες κτλ) οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις οι οποίες θα τους επιτρέψουν να λάβουν την μέγιστη ωφέλεια από τεμάχια κρέατος τόσο από γευστικής όσο και από οικονομικής άποψης.

  • Το βόειο κρέας (φυλές, ανατομία, ίνες κτλ)
  • Ενδεδειγμένη Μαγειρική αξιοποίηση διαφορετικών τεμαχίων κρέατος – κατάλληλος εξοπλισμός, κατάλληλη τεχνική, καρύκευση κτλ
  • Παρασκευάσματα
  • Γενική διαχείριση αποθήκης κρέατος

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας
Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ