ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ/ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ «UNICERT»

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης e-παίδευση παρέχει το Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ UNICERT, το οποίο είναι αναγνωρισμένo από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., και αποδεκτό από τον Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο.

unicert

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ E-ΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το κέντρο μας διαθέτει σύγχρονη αίθουσα εκπαίδευσης, πλήρως εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα, που πληρούν τα διεθνή standards για την λειτουργία σύγχρονων κέντρων εκπαίδευσης.

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Προγραμμάτισε την εξέταση σας άμεσα και λάβε τα αποτελέσματα την ίδια μέρα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ επανεξετάσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

PRESENTATION – DESCRIPTION

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς του Δημόσιου Τομέα αλλά και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις νέες προκλήσεις, τόσο στις σπουδές τους, όσο και στην αναζήτηση οποιασδήποτε θέσης εργασίας. Το πιστοποιητικό ισχύει δια βίου χωρίς να χρειάζεται ανανέωση.

Στο σύγχρονο εργαστήριο Πληροφορικής της σχολής μας γίνεται συνεχής έναρξη τμημάτων με καθηγητή δια ζώσης καθ’ όλη τη διάρκεια ολοκλήρωσης των μαθημάτων.

PROGRAM – THEMES

Εκπαίδευση- τι περιλαμβάνει

Η ύλη που διδάσκεται καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα. Ο πρώτος κύκλος είναι υποχρεωτικός ενώ ο δεύτερος είναι προαιρετικός.

 

1ος κύκλος -3 βασικές ενότητες πληροφορικής

  • Επεξεργασία κειμένου (Word)
  • Λογιστικά φύλλα (Excel)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet και Outlook)

2ος κύκλος- υπόλοιπες 3 ενότητες πληροφορικής

  • Διαχείριση Η/Υ (Windows)
  • Παρουσιάσεις (Power Point)
  • Βάσεις Δεδομένων( Access)

 

Παρέχεται

  • απεριόριστη e-learning εκπαίδευση με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (case studies, βίντεο)
  • απεριόριστη πρακτική εξάσκηση (Test προσομοίωσης εξετάσεων) για την κατάλληλη προετοιμασία των εξετάσεων

Τα μαθήματα γίνονται σε τάξεις εώς 10 ατόμων. Ο κάθε μαθητής δουλεύει σε ατομικό υπολογιστή και όταν ολοκληρωθεί το μάθημα στην τάξη παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στα online test.

 

Εξετάσεις για την Πιστοποίηση

Οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας των μαθημάτων θα έχουν αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πετύχουν στις εξετάσεις Πληροφορικής.

Για κάθε ενότητα πρέπει να δώσετε μία ξεχωριστή εξέταση διάρκειας 45 λεπτών. Επομένως, χρειάζεστε 3 εξετάσεις για να ολοκληρώσετε τον 1ο κύκλο ή 6 εξετάσεις για να ολοκληρώσετε 1ο και 2ο κύκλο.

 

Κόστος Εξετάσεων

  • Για τον 1ο κύκλο των 3 βασικών ενοτήτων το κόστος για τα δίδακτρα ανέρχεται σε 200€ (συμπεριλαμβάνονται και τα εξέταστρα! )
  • Για τον 2ο κύκλο των 6 βασικών ενοτήτων το κόστος για τα δίδακτρα ανέρχεται σε 280€ (συμπεριλαμβάνονται και τα εξέταστρα ! )

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας
Επιλέξτε σεμινάριο απο την παραπάνω λίστα
Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ