ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΕΚ MASTER

Home ΙΕΚ MASTER

Σεμινάρια IEK MASTER

Σπούδασε στο ΙΕΚ Μaster στις πιο σύγχρονες ειδικότητες με την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση!

Εδώ και 30 χρόνια, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός MASTER έχει δημιουργήσει ισχυρές και μόνιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Στο τμήμα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Εύρεσης Εργασίας του ΙΕΚ MASTER, οι Σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα με την υποστήριξη και τη συμβουλευτική καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας μας. 7.000 επιχειρήσεις σε… περιμένουν!

Ειδικότητες

Σπούδασε στο ΙΕΚ Μaster στις πιο σύγχρονες ειδικότητες με την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση! Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και δίκτυο 7.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων  σε περιμένουν για τα πρώτα βήματα στην καριέρα σου.

Kλείσε θέση στα νέα τμήματα με -40% στα δίδακτρα

Δυνατότητα Δια Ζώσης ή Εξ Αποστάσεως* (Ε-LEARNING) Εκπαίδευσης

*σύμφωνα με το ΝΟΜΟ ΥΠ’ΑΡΙΘΜΟ 4763

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/Web Designer - Developer/Video Games)

Σπούδασε Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Κρατικό Δίπλωμα! Ως επαγγελματίας, ο Web Designer & Developer, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές σχεδίασης και ανάπτυξης, αναλύει, σχεδιάζει, προγραμματίζει και δίνει ζωή στο περιεχόμενο που οι απλοί χρήστες βλέπουν στο Internet.

Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας

Σπούδασε Ναυτιλιακά στην καρδιά των Βορείων και Νοτίων προαστίων! Η ειδικότητα στέλεχος διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων είναι έτοιμη να εξειδικεύσει απόφοιτους Λυκείου, αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, Πτυχιούχους Ναυτικών Ακαδημιών, οικονομικών, Πολιτικών& Κοινωνικών Σπουδών Μηχανολόγους, Ναυπηγούς που επιθυμούν να εισέλθουν δυναμικά στη Ναυτιλία ειδικευόμενοι στις Πραγματικές οικονομικές και Διοικητικές λειτουργίες της Ναυτιλιακής Εταιρείας.

Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος

Σπούδασε Κηποτεχνία με Κρατικό Δίπλωμα! Ο «τεχνικός τεχνολογικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων σε έργα τοπίου και περιβάλλοντος» διαθέτει γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματική στάση που τον καθιστούν ικανό να ασχοληθεί με τη διαμόρφωση του τοπίου και του περιβάλλοντος, στο επίπεδο του σχεδιασμού και της υλοποίησης καλλιεργειών, είτε σε επίπεδο καλλωπιστικής επέμβασης του τοπίου, ως υπεύθυνος για το σχεδιασμό και τη διαμόρφωση κήπων και παιδικών χαρών ή στο παραγωγικό κομμάτι των θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων

Τεχνικός Δασικής Προστασίας

Σπούδασε Δασοπροστασία στο IEK MASTER! Ο «Τεχνικός Δασικής Προστασίας » διαθέτει γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματική στάση που τον καθιστούν ικανό να εργαστεί ως επαγγελματία που προστατεύει τα δάση από κάθε είδους κίνδυνο (παραβάσεις, καταπατήσεις, προστασία ζωικών καταφύγιων, μολύνσεις και ασθένειες στα δέντρα, πυρκαγιές κ.λπ.)

Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Yπηρεσία Υποδοχής - Υπηρεσία Ορόφων - Εμπορευματογνωσία)

Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα στο IEK MASTER με Κρατικό Δίπλωμα! Τα Ξενοδοχειακά είναι ένας κλάδος κατάλληλος για νέους που επιθυμούν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση! Ως επαγγελματίας, ο Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, είναι υπεύθυνος και συντονίζει τις εργασίες σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τουριστικά θέρετρα.

Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

Ο Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων είναι ο επαγγελματίας που διαθέτει τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε να ανταποκριθεί στην πολύπλευρη αγωγή των βρεφών και των νηπίων ηλικίας -0 έως 6 ετών- και να συμβάλλει υπεύθυνα στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ

IEK Αισθητικής στα Βόρεια και Νότια προάστια! Σπούδασε Αισθητική & Μακιγιάζ και απέκτησε Κρατικό Δίπλωμα! Ο Τεχνικός Εφαρμογών Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ είναι ο επαγγελματίας που φροντίζει για τη διατήρηση ή και τη βελτίωση της εμφάνισης και της φυσικής κατάστασης του προσώπου και του σώματος με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Tεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής

Σπουδές στην Ποδολογία με Κρατικό Δίπλωμα! Οι διάφορες τεχνικές του Μανικιούρ – Πεντικιούρ έχουν εισβάλει στις σύγχρονες ανάγκες του αγοραστικού κοινού και αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση. Γυναίκες αλλά και άντρες χρησιμοποιούν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Τεχνικός Περιποίησης Κόμης

IEK Κομμωτικής στα Βόρεια και Νότια προάστια! Σπούδασε δίπλα σε κορυφαίους Επαγγελματίες του χώρου και απέκτησε Κρατικό Δίπλωμα! Ο Τεχνικός Περιποίησης Κόμης, (Κομμωτής), ως επαγγελματίας κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ώστε να ανταποκριθεί σε εργασίες περιποίησης κόμης (χτενίσματα κουρέματα, βαφή, κ.λ.π.).

Προπονητής Ποδοσφαίρου

Ως επαγγελματίας, ο Προπονητής αθλημάτων αναλαμβάνει την εκγύμναση ομάδων ή ατόμων, που ανήκουν σε συλλόγους ή είναι ανεξάρτητοι, με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, των γνώσεων και της τεχνικής σε ένα άθλημα ή μία δραστηριότητα.

Τεχνικός Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής

Σπούδασε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική με Κρατικό Δίπλωμα! Βασικοί κλάδοι με συνεχή και αυξανόμενη ζήτηση στη βιομηχανία τροφίμων αποτελούν η αρτοποιία και η ζαχαροπλαστική. Μία κουζίνα δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη αν δεν περιλαμβάνει αρτοσκευάσματα, γλυκά και επιδόρπια.

Ενδιαφέρεστε για νέα σεμινάρια;

Ενημερωθείτε αναλυτικά για προγράμματα σπουδών, προπτυχιακά, μεταπτυχιακά διά ζώσης και εξ' αποστάσεως

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στο χώρο της εκπαίδευσης